Bbateam Server
Użytkownik
Siema weźcie ogarnijcie tego GM Urysi on BBteam bo to jest nieogar i niszczy reputajcje na ots dziś gm chciał ze mną solo ja 80 ek on 150 rp nieumiejac mnie zabić najpierw uznał ze jestem botem przeteleportował do ciebie 200 ek i zaczeli mnie bić gdy im uciekałem to znowu mi zrobił tp na trapa koło npc FRODO w thais i tam mnie zabili po zalogowaniu sie na postac chciałem isc zapytać o co biega i nawet nie doszłem do statku w yalahar i znowu tp na trapa i znowu padłem . Następna zecza jest to ze gdy wywaliłem swoje itemy na dach tj. 10kk+ mpa demon armor golden boots i inne smieci typu mms to gm przeteleportował swoją postać co gra nią i pozbierał all itemy WEŹCIE TEGO NIEOGARA BO NIKT NIEBEDZIE GRAĆ NA TAKIM OTS POZDRO TOXO HERE ;]
Nowy użytkownik
Dostales hunta za uzywanie bota-.-
a skad miales g botsy??^^
wkopales sam siebie ze uzywasz buga itp tak jak mowiles mi
Pozdro =*
a moje g bootsy lotlem z urysiem ale on wywalem je do wody na moich oczach^^
wiem ze to dziwne ale zapragnolem miec g botsy jak je zauwazylem ;d
te po 1. uzywales bota moj brat to nie debil i gra od 2001 w tibie...
po 2. moj brat wczoraj siedzial na pc jak ja poszedlem jesc pizze a pc byl wlonczony na gm,
po 3. psuc reputacje? ty to robisz idi*** sobie kopiujesz items pelno kasy miales wczoraj omg Kiddy+Tibia=Noob Gamer 4 ever
przykro mi to mowic ale niech Cipsoft zrobi tibia od 16 lat bedzie mniej boterow i klutni pomiedzy graczami..
a snajper ma g bootsy bo trul mi 15 min dupe "ejj no chodz na ghazbaran czy jakos tak"
to zesmy poszli padli prawie ale loot byl fajny g boots dalem mu je bo ja mam duzo items z frost dragons^^ nic wiecej mi nie trzeba.. a po 4. przeprosilem za brata i mowilem ze zal mi go... buah...
Edit:
po 5. zadnego trapa nie bylo rozmawialem z toba "po co uzywasz bota co ci to daje.." a ty na to "nie mam bota" a hp ci sie odnawialo ROWNIUTKO jak sie zaczynalo Yellow HP.... biles nas z czarow i ciekawe ze kur** 5 rak masz^^ to tylko mogl byc bot^^ 2 ludzi cie bije ty 80 lvl a my 150+ a ty dalas nam rady GZ DOBREGO BOTA!! Jeszcze 1 edit: GZ Anti Ban Bot czy cos takiego^^, Ja gmem nie moglem wyzucic tych items poniewaz 0 capa mam^^ wziolem mego hara i zapytaj sie ZE ALL TWOJE ITEMS CO LEZALY NA DACHU TRAFILY DO WODY SWIADEK:Snajper Satan Po 6.^^ na tym ots bedzie duzo ludzi gralo nie bol sie 14.08.2009 wejdzie moj kolega ktory gra BARDZOOOOO dlugo w tibia i zrobi reklame ots i filmik na Youtube, ots bedzie tez na stronce "ots.pl" i 15.08.2009 24/7 dedykowany...
takze nie boj odbytu bedzie duzo ludzi
// POST zostaje uznany jako warn! by Tapek
Ostatnio edytowany przez Urys (2009-08-06 08:13:56)
Użytkownik
snajper ty jebany nieogarze hunta to możesz dać graczom swojego pokroju ale nie mi naucz sie grać a ty huju zajebany gm-mie wycwelony oszuście trzebabyło zostawic itemy tam gdzie były iesteś pizda a nie gm już niewbije na tego noob ots a teraz mam świadka że teleportujesz jak bym umieł nagrac filmik pizdo to byś miał a snajper to jebany dupoliz nie ufac tej kurwie najpierw mi spamował zebym dał mu itemy dostał g bootsy i powiedział ze wywalił a i spoko jak we 2 ujebaliście grazbarana to wy pro ogary jesteście a we dwuch 150 rp i 200 ek nieumieliscie mnie poskłatać załosne pizdy z was a do reszty gm wyjebcie tego pajaca jebanego ;D
Nowy użytkownik
Toxo zachowujesz sie jak dziecko nie chcialem do Ciebie item wyganialem Cie z otsa za oszustwo
zachowujesz sie dokladnie jak dziecko z adhd wyzywasz krzyczysz itp
na bocie jechales to bylo widac i nie wymyslaj ze mi dales g bootsy-.-
Pozdro^^
ja mam full ss'ow jak mowisz ze zrobisz crasha itp ;d
full-2 o_0
Tak ja wiem z Toxo crahował server.
Lecz wprowadzilismy Anty Mega bomb.
Wiec juz nic nam nie straszne.
Postac o nicku Toxo Yangus została usunieta ponieważ uzywal Botów oraz Zakłucał prace servera.
Lecz nie chce was za bardzo wkurwiać bo niektorzy z was poswiecili duzo czasu, lecz server bedzie chyba konczyl dzialalnosc z powodu GM urys który zjebał caly server...
Mam nadzieje ze dobrze sie wam grało. Ja wiem ze narazie 90% jest na usuniecie tego servera. Lecz jest 10% szans I mam nadzieje ze sie one jakos udadza wykorzystac.
Zaloze temat czy dalej chcecie zeby server stal Bez GM URYS! Tylko 2 doswiadczonych Gmów.
Pozdrawiam Tapek
Użytkownik
chciałem powiedzieć ze nie crashowałem ots tylko jest jeden poważny błąd i idzie robić sobie cc
tapek ty dziwko nie myta pojebana suko kurwo ty wypierdalaj bo ja bylem najpeszym gm ze passy sie dostaly do rak mojego brata kolo huja mi to lata ty sprzedawales lvl'e i itemy itp. za doladowanie huju ty wypierdalaj dziwko!